A közhasznú egyesületként működő Echo Innovációs Műhely közel két évtizede dolgozik azon, hogy hozzájáruljon a társadalmi viszonyok feltárásához és javításához. Ennek jegyében 1997-től több mint 200 kutatási program és 80 kisebb-nagyobb fejlesztő projekt valósult meg a műhely keretén belül, az egyesület több szolgáltatási irodát is életre hívott különböző megyékben. A kutatás és fejlesztés kettősségének hangsúlyozása igen lényeges, hiszen a kutatások társadalmi értékét éppen a hasznosíthatóságuk adja.

2013 novemberében hosszú távú startégiai partnerséget kötött hét másik civil szervezettel, s Echo Nonprofit Network néven kutató-fejlesztő nonprofit konzorciumi hálózatot alapított a programok és szolgáltatások hatékonyságának és szakmai színvonalának további erősítése érdekében.

2019. februárjában megnyitott a Titkok Háza Tudományos Élményközpont ami, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Európai Unió és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával az Echo Innovációs Műhely és az Óbudai Egyetem kezdeményezésére jött létre.

adient
Cég honlapja
Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján

Mely szakról várnak hallgatókat?

Műszaki menedzser BSc, Mérnökinformatikus Bsc

Gyakorlati helyszín:

8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Hahn-Kakas Dorottya
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 954 8515