Arconic-Köfém Kft.
Az amerikai tulajdonú Arconic-Köfém Kft. (korábban Alcoa-Köfém Kft.) mintegy 2.000 munkavállalót foglalkoztat Székesfehérváron (Fejér megye) és Nemesvámoson (Veszprém megye). Négy termelő üzletágunk (Hengermű-Öntöde, Keréktermék, Erőmű és Meghajtó Rendszerek, Kötőelem Rendszerek) mellett Székesfehérváron működik az Arconic Globális Üzleti Szolgáltató Központja is.

Mi megvalósítjuk a lehetetlent!
Munkatársaink hozzáértése és fejlett gyártási technológiáink segítségével olyan minőségben és hatékonysággal állítjuk elő termékeinket, amelyek garanciát jelentenek a vásárlóink sikerére. A forradalmasított Ford F-150-hez gyártott alumínium-karosszériától kezdve egészen a sugármeghajtású gépek szárny-propelleréig termékeink által még inkább úttörőnek számítunk és megvalósítjuk mindazt, ami nemrég még elképzelhetetlennek tűnt.

Az Arconic legfőbb innovátora a különféle fémekből készült termékeknek, valamint a precíziós mérnöki munka és a fejlett technológiájú gyártás globális vezető cége. Olyan, áttörést jelentő termékeket hozunk világszerte létre, amelyek átalakítják az iparágakat. Vevőinkkel szorosan együttműködve oldunk meg bonyolult műszaki feladatokat, hogy átalakítsuk a repülés, az autóvezetés, az építőipar és a motorok meghajtásának módjait.

Az Arconic-Köfém Kft-nél széles lehetőségek állnak a hallgatók és frissdiplomások rendelkezésére számos tudományágban. Fontos részévé válhatsz eredményorientált csapatunknak, hiszen kihívást jelentő munkát és fejlődési lehetőségeket biztosítunk számodra. Szoros kapcsolatban állunk a felsőoktatási intézményekkel mind a duális képzési program, mind a szakmai gyakorlati együttműködés keretében.

Az Arconic több mint 3milliárd forint összeggel támogatja a közösségi kezdeményezéseket 1993 óta Magyarországon.

Cég honlapja, Facebook
Jelentkezz az Arconic HrFelhőben a nyitott duális gyakornoki pozíciókra!
https://arconic.hrfelho.hu
A duális programban való részvétel feltétele a sikeres egyetemi/főiskolai felvételi és azzal párhuzamosan a sikeres vállalati felvételi.

Mely szakról várnak hallgatókat?

Tehetséges és motivált fiatalokat várunk, akik számára fontos a tanulmányok iránti elkötelezettség, érdeklődnek a műszaki tudományok és az ipari tevékenység  iránt, gyakorlatias szemlélettel, jó kommunikációs készséggel és alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkeznek.

Mérnökinformatikus BSc, Gépészmérnök BSc, Műszaki menedzser BSc, Villamosmérnök BSc

Gyakorlati helyszín:

8000 Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Saller Szilvia, Európai Képzési Szakértő
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 22 53 1529