Kedves leendő Egyetemi Hallgató!

Ha szeretnél egy hallgatóbarát, dinamikusan fejlődő egyetemen tanulni, piacképes diplomát szerezni, érdekes mérnöki vagy kutató munkát végezni, akkor itt a helyed az Óbudai Egyetemen. A sikeres felvételi érdekében az Óbudai Egyetem 2020. október 26 – december 17. között nyolc hetes intenzív emeltszintű érettségire felkészítő tanfolyamokat szervez kiváló, gyakorlott érettségiztető tanárok irányításával a 11-12. osztályosoknak.

A tervezett tantárgyak • matematika • fizika • informatika

Helyszín: az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara (8000 Székesfehérvár, Budai út 45.) Időpontok: hetente 2x1 óra keddi és csütörtöki napokon 16.00-17.00

A járványhelyzetre való tekintettel a foglalkozásokat kis csoportokban, az előírt egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően szervezzük. A felkészítő foglalkozásokon megismerkedhetsz az egyetemi környezettel, találkozhatsz egyetemi hallgatókkal, és érdekes projektekkel.

Jelentkezési határidő: 2020. október 22. Jelentkezés: elokeszito.uni-obuda.hu

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött!

Sikeres felvételi esetén az Óbudai Egyetemen a tanulmányokat beszámítjuk.
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Óbudai Egyetem

 ÓE AMK emelt szintű érettségi felkészítők 20201012