2019. április 12.-én üzbég delegáció érkezett a GEO-ba. Az üzbég földügyi delegáció az üzbég földkataszter modernizációs projektje kapcsán egy hetet tölt Magyarországon, ennek keretében látogattákmeg az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetét. A látogatás elsődleges célja az volt, hogy a delegáció vezetője szeretne elvi megállapodást kötni kataszteri továbbképzési és kutatási együttműködés előkészítése ügyében. 

A megbeszélésen Dr. Pődör Andrea intézetigazgató asszony röviden bemutatta az egyetemet, a kart, és az intézetet. Ezt követően Dr. Mesterházi Péter Ákos az Axiál Kft. részéről a preciziós mezőgazdálkodás lehetőségeit ismertette előadásában, majd ehhez kapcsolódóan Verőné Dr. Wojtaszek Malgorzata az intézetben folyó kutatást és oktatást mutatta be a preciziós mezőgazdálkodás témájában. A sort Dr. Szepes András a Fejér Megyei Mérnöki Kamara elnöke zárta előadásával, aki a mérnöki kamara szerepét és tevékenységét ismertette.
Ezt követően Dr. Földváry Lóránt kutatási dékánhelyettes vezetésével az üzbég delegáció áttekintette az együttműködés további lehetőségeit.