Jelentkezz az Alba Regia Műszaki Karra!
Határidő 2019. augusztus 7.
Lemaradtál a felvételi határidőről? Nem vettek fel arra a szakra, amire szerettél volna járni? Az Óbudai Egyetem hazánk második legnagyobb, döntő mértékben műszaki képzést folytató felsőoktatási intézménye. Az idei általános felvételi eljárás jelentkezési adatai alapján a legnépszerűbb 10 egyetem között tartják számon. Még van lehetőséged pótfelvételi eljárás keretében bekerülni a Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára!
Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának bármely szakán végzett hallgatók biztos munkaerőpiaci elhelyezkedési lehetőséggel számolhatnak, karriercéljaik elérése évek óta stabilan biztosított. A nappali képzésre felvételt nyert hallgatóinknak lehetőségük van duális képzésben is részt venni, a meghirdetett helyekre póteljárásban jelentkezhetnek. További információ az AMK honlapján (http://amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/felvetelizoknek/246-dualis-kepzes).
A 2019/20-as tanévre az alábbi alapképzésekre és mesterképzésre lehet még a pótfelvételi eljárásban bekerülni az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára
Jelentkezni kizárólag a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet 2019. augusztus 7. éjfélig.

Nappali alapképzések

 • földmérő és földrendező mérnöki
 • gépészmérnöki
 • mérnökinformatikus
 • műszaki menedzser
 • villamosmérnöki

Nappali felsőoktatási szakképzés:

 • mérnökinformatikus [hálózati informatika]

Levelezős alapképzések

 • földmérő és földrendező mérnöki
 • villamosmérnöki

Levelezős mesterképzés:

 • mechatronikai mérnök (felvételi elbeszélgetés: 2019. aug. 21. szerda 10 óra)

A jelentkezés menete
Jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek:

 • akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be;
 • akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a július 24-én meghatározott ponthatárnál.
Az űrlapok kitöltésére 2019. augusztus 7-én éjfélig van lehetőség.
A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2019. augusztus 7-én éjfélig hitelesíteni is kell! Ez megtehető Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).
Figyelem! A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni (2019. augusztus 7-ig)!
Mechatronikai mesterképzésben felvételi elbeszélgetést tartunk, amelynek időpontja: 2019. aug. 21. szerda 10 óra, helyszíne 8000 Székesfehérvár, Budai út 45. F. ép. 106. terem.
A ponthatárokat előreláthatólag 2019. augusztus 26-án hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatát és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően megküldjük.
A felvételi eljárással kapcsolatos minden kérdésben szívesen állunk rendelkezésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen.