Csapat-coach találkozóval készültünk a PROAStartUp workshopra

Október 21-én 11 középiskolás diákcsapat találkozott a szervezőkkel az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar (ÓE AMK) Geoinformatikai Intézetében az egyetem és a Prosperis Alba Kutatóközpont által közösen szervezett PROAStartUP workshop csapat felkészítő rendezvényén.

A találkozón Dr. habil. Györök György az egyetemi kar dékánja és Veres Richárd a Prosperis Alba Kutatóközpont tudományos konzulense köszöntötte a résztvevőket. Saller Szilvia business management/life coach vezetésével, a csapatokat támogató Alba Coachok Közössége is bemutatkozott. Közösen fogalmazták meg, hogy a diákcsapatok mit várhatnak majd a workshopon a coachingtól mint módszertantól és mire számíthatnak a fejlesztő munka során a coachtól. Petőné Dr. Csuka Ildikó az ÓE AMK adjunktusa, a program szakmai mentora rövid tájékoztatójával bevezette a diákokat a startupok világába, az üzletfejlesztési terv készítésének rejtelmeibe.

A találkozón sorsolással dőlt el, hogy a diákcsapatok melyik coachcsal dolgozhatnak együtt a PROAStartUp workshopon. A következő beosztás alakult ki: Fekete Gabriella – Jáky Startup, Saller Szilvia – Kaktusz, Varga Orsolya – Wasser Wagen, Csiki Anna – Széchenyi Utopy, Tóthné Pap Edina – Csészényi, Szabó Tibor – Horgászok, Demény Zita – VPGáz, Szentesi Zoltán – 51-es csapat, Kálmán Heléna – DaydreamProject, dr. Tóth Réka – Pet-eleki, Pakodi Beáta – Liliomok.

A sorsolást követően minden csapat külön teremben ismerkedett meg az őket támogató coachcsal. A rendezvény zárásaként még a felkészülési időszak szabályairól és PROAStartUp workshop időpontjáról, az értékelési szempontokról tájékoztatták a résztvevőket.

infoblokk kedv final CMYK ESZAFolytatás következik a ProAStartUp workshopon.

Időpont: 2019.11.08., (péntek), 13.30-19.30-ig.

Helyszín: Hiemer-Ház, Bálterem (Oskola utca 2-4.).

web: http://startup.amk.uni-obuda.hu

fotó: Dobos Dániel

A workshop az Óbudai Egyetem részéről az EFOP-3.6.1-16-2016-00010 „Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések az Óbudai Egyetemen” elnevezésű projekt keretében kerül megrendezésre.