HUCER 2022

Az Alba Regia Műszaki Kar Mérnökpedagógia kutatócsoportja 3 előadással vett részt az oktatáskutatók 2022-es HUCER konferenciáján.

Az Alba Regia Műszaki Kar Mérnökpedagógia kutatócsoportja 3 előadással vett részt az oktatáskutatók 2022-es HUCER konferenciáján:

  • Tolner Nikoletta – Dávid András – Módné Takács Judit – Pogátsnik Monika: Online vizsgáztatás a felsőoktatásban oktatói szemmel
  • Bekk Tímea – Pogátsnik Monika: Motiváció lehetőségei felsőoktatásban a személyiségjellemzők tükrében
  • Bráda Csaba – Pogátsnik Monika: A gépészmérnök fogalmának és a képzés tartalmi elemeinek változása a XX. – XXI. században Magyarországon

Módné Takács Judit, Pogátsnik Monika és Kersánszki Tamás írása a legjobb nevelés és oktatáskutató mű 2022 publikációs pályázatán a második díjat nyerte el. Az írás címe “Improving Soft Skills and Motivation with Gamification in Engineering Education”.

Pogátsnik Monika elnyerte a HERA-ért díjat az oktatáskutatók szervezetében végzett munkájának elismeréséül. A szervezetben, a szervezetért kifejtett kiemelkedő munka elismeréseként adható díjat az a személyiség kaphatja meg, aki több éven keresztül meghatározó módon részt vett a HERA különböző tevékenységeiben. Pogátsnik Monika a HERA szervező, majd általános titkáraként tevékenykedett 2018 óta, 2022 február 1-től pedig a szervezet nemzetközi delegáltja az Európai Oktatáskutatók (EERA) szervezetében.


A jelenlegi oldal frissítve: 2023.10.19.