Szakirányú továbbképzéseink

Szakmai specializálódásra, elmélyülésre – és nem mellékesen új szakképzettség megszerzésére – szolgálnak a szakirányú továbbképzések (másoddiplomás képzések).

Fejlődési, továbbtanulási lehetőséget kínál a diplomásoknak, tematikájával jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, reagál a munkaerőpiac gyors változásaira. Gyakorlatias tudásanyagot ad a jelentkezőknek, az oktatói gárda pedig általában az adott terület elismert, sikeres szakembereiből áll.

Aki tehát a manapság oly sokat hangoztatott élethosszig tartó tanulás eszméjének jegyében szeretné tovább képezni magát vagy korszerű ismereteket, speciális jártasságot szerezni a szakterületén, esetleg egyszerűen csak karbantartaná a megszerzett tudását, azoknak érdemes a szakirányú továbbképzési lehetőségeink között körülnézni.

Mérnöki végzettséggel (BSc/MSc) rendelkező diplomások esetén „szakmérnök”, nem mérnökök esetén „szakember” a megszerezhető szakképzettség.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán induló szakirányú továbbképzések (a linkre kattintva az adott szakról további információkat talál):