Alba Regia Sport klub

Bemutatkozás

Az Alba Regia Sport Club Székesfehérvár egyik legrégebbi és s egyben legsikeresebb, legnépszerűbb, legismertebb sportegyesülete. Az egyesület által működtetetett Alba Fehérvár NB-I-es férfi kosárlabda csapat két évtizede állandó résztvevője a magyar bajnoki play-offnak és szinte kivétel nélkül minden évben eljutott legalább az elődöntőig. Mindezek alapján az utóbbi 20 év legsikeresebb magyar férfi kosárlabda műhelye. Az egyesület több, sikeres szakosztályt is működtet amatőr sportolókkal.

Kiemelten fontosnak tartjuk felsőoktatási intézményekkel való kapcsolattartást, együttműködést és mindenben támogatjuk sportolóinkat egyetemi tanulmányaikban.

Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján:

https://www.albakosar.hu/dualis-kepzes

A hozzánk jelentkező hallgató az elméleti tudás mellett komoly sportszakmai tapasztalatra tehet szert. Magas színvonalú képzést biztosítunk, tapasztalt és széleskörű ismeretekkel rendelkező kollégáink vezetésével. Az iskolában megszerzett tudást a hallgató nálunk átültetheti a gyakorlatba és egyesületi körülmények között hasznosíthatja. Az egyesülettel megkötött hallgatói munkaszerződés értelmében a képzés alatt hallgatói munkadíjat biztosítunk. Egyesületünk kiváló referencia a sportszektorban elhelyezkedni kívánók számára. Az Alba Fehérvár kosárlabda csapata rendszeres résztvevője a nemzetközi megmérettetéseknek, így a nemzetközi mérkőzések világába is bepillantást nyerhet a duális hallgató 

Mely szakról várnak hallgatókat?

Sportközgazdász MSc

Gyakorlati helyszín:

Alba Regia Sportcsarnok Székesfehérvár

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Balássi Imre elnök
E-mail: titkarsag@albafehervar.hu
Tel.: +36-22-314-442
https://www.albakosar.hu/


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.01.15.