Valétálás 2024

A selmeci hagyományőrzés szerinti Valétálás évről évre visszatérő programunk. 2024. május 11. napján (szombatra) a 2023/2024-es évben is elköszöntek hallgatóink. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetének végzősei és a diákhagyományokat ápoló hallgatói a valétálási ünnepségükkel elbúcsúztak a Kartól, annak tanáraitól, hallgatótársaiktól, valamint a város lakosságától.

A program szerint az ünnepség az ÓE Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetében 19.30 órakor kezdődött, majd a búcsúzások után szalamanderes, fáklyás felvonulással, a hallgatók, a tanárokkal és a családtagokkal a Pirosalma utca – Gyümölcs utca – Budai út – Kégl György utca – Rákóczi
utca – Koronázó tér –Polgármesteri Hivatal – II. János Pál Pápa tér útvonalon haladva érkeztek meg a II. Pál Pápa térre.

A téren dr. Cser-Palkovics András polgármester úr egy rövid, párperces búcsúval engedte útjukra a selmeci hagyományőrző, illetve a végzős hallgatókat, majd Prof. Dr. Györök György dékán adott útravalóként szolgáló köszöntést az ifjúságnak.

#ÓE #ÓbudaiEgyetem #AlbaRegiaMűszakiKar #Székesfehérvár #Valétálás #selmecihagyományok


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.05.15.