Amplio Automatika Kft.

Cégünk 2011-ben alakult, automatizálással és prototípusfejlesztéssel foglalkozunk, első sorban autóipari gyártók gyártósoraira tervezünk és gyártunk célgépeket. Telephelyünk Székesfehérváron található.
Célgépeink előállítását mindig egyedi fejlesztési folyamat előzi meg, fontos számunkra az újdonságtartalom és a legújabb, innovatív technológiák beépítése a termékeinkbe. A tervezés nálunk szorosan összefonódik a gyártással és összeszereléssel. Az elkészült gépeinket a a vezérlés és a felhasználói felület felprogramozását követően a megrendelő gyárában beüzemeljük, supportáljuk.

Mi az Amplio-nál úgy gondoljuk sikereink alapja az, hogy mindig készek vagyunk a megújulásra, így elkötelezett hívei vagyunk a tehetséggondozásnak és utánpótlás nevelésnek. Meggyőződésünk, hogy a feltörekvő generáció hozza majd a jövő sikereit. Úgy gondoljuk, hogy a közös munkával sok értékes tapasztalatot és a továbbiakban komoly karrierlehetőséget tudunk nyújtani azoknak a szorgalmas diákoknak, akik nálunk vállalnak gyakornoki pozíciót vagy kezdő frissdiplomás állást.
Az Amplio Csapata

Cég honlapja
Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján

Mely szakról várnak hallgatókat?

Gépészmérnök BSc, Mérnökinformatikus BSc, Műszaki menedzser BSc, Villamosmérnök BSc, Mechatronikai mérnök MSc

Gyakorlati helyszín:

Székesfehérvár Kőrösi út 111.

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Papp-Fésüs Katalin
recruitment@amplio.hu
+36-20-520-5870

 

A jelenlegi oldal frissítve: 2023.10.19.