Duális képzés – NeoSoft Informatikai Szolgáltató Kft.

A NeoSoft Informatikát 1999-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy korábban szerzett tapasztalatainkat és ismereteinket kihasználva online megoldásokat kínáljunk hazai és külföldi vállalatoknak.
Az elmúlt évek során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyar webfejlesztő piacnak. Partnereink az üzleti élet különböző területeiről kérik segítségünket elgondolásaik megvalósításához. Mindemellett egyre több energiát fordítunk interneten alapuló kormányzati és önkormányzati programok, megoldások fejlesztésére.
Cégünk fő profilja a honlap és webáruház készítés, legnépszerűbb termékünk a NeoPortal reszponzív tartalom menedzselő és portálépítő szoftverünk. A honlap és portálépítő termékeink mellett saját NeoShop webáruház szoftverrel, továbbá licit, kupon és a NeoForm e-ügyintézési megoldásokkal rendelkezünk. Profi hírlevélküldő szoftverünkkel, mobil és facebook alkalmazásfejlesztéssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rendszereink tökéletesen átjárhatóak és kombinálhatóak.
Mindvégig nagy hangsúlyt fektettünk az egységes cég és termék arculat kialakítására, viszont mindemellett igyekeztünk szolgáltatásaink egyedi mivoltát is kihangsúlyozni. Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket.

Cég honlapja
Információk a duális képzésről és a jelentkezésről a cég honlapján

Mely szakról várnak hallgatókat?

Mérnökinformatikus BSc

Gyakorlati helyszín:

8000 Székesfehérvár, Távírda utca 2/A.

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Kárász Balázs
e-mail: job@neosoft.hu
Tel.: +36 30 9593599

 

A jelenlegi oldal frissítve: 2023.10.19.