Változás 2020-tól!

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/20A_uj_felveteli_kovetelmeny

Az Óbudai Egyetem képzéseire a központi felsőoktatási felvételi eljárás keretében elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. A képzés kiválasztását követően egyszerűen, gyorsan, a nap bármely szakában lebonyolítható a felvételi jelentkezés és nyomon követhető az eljárás folyamata.

A szeptemberben induló képzésekre vonatkozó felvételi eljárás kezdete: december vége

Jelentkezési határidő: február 15.

Hitelesítés határideje (ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő adatlap postára adásával): 2019. február 20.

Felvételi döntés várható időpontja: július 25.

Az általános felvételi eljárás során összesen maximum hat helyet lehet megjelölni. Egy jelentkezési helynek számít, ha a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, azaz, ha az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési helye és nyelve is azonos, csak a finanszírozási forma tér el.

A duális képzésre való jelentkezés esetén a felvi.hu oldalon kell az adott szakra jelentkezni, és ezzel párhuzamosan a kiválasztott munkahelyre.
Oldalunkon közvetlen link található minden partnercég duális oldalára, ahol információt tettünk közzé a jelentkezés módjáról, és folyamatáról.
További információk

A szakirányú továbbképzésekre közvetlenül az egyetemen kell jelentkezni, melyről információ és jelentkezési lap az adott szak leírásánál található.

Felvételi tárgyak
Duális képzés
Kollégium
Nyílt napok