Győri ETO Kézilabda Club

Bemutatkozás

A Győri ETO Kézilabda Club a női szakág U15-U19-es akadémiai, valamint az U14-es korosztály alatti utánpótlásképzésnek köszönhetően biztosítja a tehetségkiválasztás, tehetséggondozás és fejlesztés, sportszakmai képzés, felkészítés, valamint a versenyeztetés feltételeit.
Az egyesület nagy hagyományokkal rendelkező múltjához illően, államilag elismert sportakadémiává vált és professzionális körülmények között, a modern kor kihívásainak megfelelően, magas színvonalú képzésben részesíti sportolóit és biztosítja fejlődésüket, szakmai előmenetelüket egy sikeres életpálya felépítésében.
A kettős életpálya modellnek megfelelően a kiválasztott sportolók napi szintű edzésmunkájának és iskolai teljesítményének nyomon követése mindennapi feladataink részét képezi, csakúgy, mint a versenyeztetéssel, egyéni képzéssel, felmérésekkel és adatelemzéssel, étkeztetéssel, utazással, stb. kapcsolatos teendők.
Képzett és elhivatott szakembergárdával és a menedzsmentet alkotó munkatársakkal az oldalunkon célunk, hogy a képzésünkben résztvevő tehetségek folyamatos fejlődését biztosítsuk, a hazai és nemzetközi szintű tapasztalatszerzésüket elősegítsük, mely a hazai versenyek és a korosztályos válogatottak megmérettetései alkalmával a javukra válhat.

Mely szakról várnak hallgatókat?

Elsősorban kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment, műszaki menedzser alapszakos hallgatókat, valamint marketing és sportközgazdász mesterszakos hallgatókat várunk.

Gyakorlati helyszín:

9027 Győr, Tóth László utca 1. – Audi Aréna Győr

Vállalati kapcsolattartó neve, elérhetősége:

Fata Edina
e-mail: fata.edina@gyorietokc.hu
telefonszám: +36 20 257 5155
https://utanpotlas.gyorietokc.hu/hu/


A jelenlegi oldal frissítve: 2024.01.17.